به استناد مصوبات نود و یکمین اجلاس شورای عالی استاندارد مورخ 1373/9/8 پنیر و سایر فرآورده های لبنی (به استثنای تولیدات سنتی) مشمول مقررات استاندارد اجباری می باشد. استاندارد ملی ایران به شماره 6945 تحت عنوان”شیر تبخیر شده – ویژگی ها و روش های آزمون” در یک هزار و هشتصد و بیست و هشتمین کمیته ملی خوراک و فرآورده های کشاورزی مورخ 1400/4/16 مورد اصلاحیه اول قرار گرفته است؛ مراتب جهت اطلاع عموم و توجه به الزامات قانونی آگهی میگردد.
الزامات قانونی:
الزامات قانونی:
- شروع اجرای اجباری اصلاحیه استاندارد مذکور سه ماه پس از انتشار آگهی در روزنامه می باشد. و تا قبل از تاریخ مذکور تجدید نظر اول استاندارد فوق معتبر می باشد.
- نشانه گذاری فرآورده هایی که استاندارد آن اجباری شده، با علامت استاندارد الزامی است و تولید،تمرکز، توزیع و فروش این فرآورده ها باکیفیت پایین تر از استاندارد و یا بدون علامت استاندارد ایران ممنوع می باشد.
- علامت گذاری فرآورده های مشمول استاندارد اجباری مستلزم دریافت پروانه کاربرد علامت استاندارد می باشد.
- اعطاء پروانه کاربرد علامت استاندارد به واحد های تولیدی منوط به تامین شرایط عمومی تولید و انطباق کیفیت فرآورده با استاندارد ملی مربوط می باشد.
- رعایت کلیه مقررات استاندارد اجباری و سایر قوانین و مقررات جاری در مورد کالاهای وارداتی الزامی می باشد و کیفیت مواد و کالاهای وارداتی بر حسب ضرورت و اولویت و توجه به مسائل سلامت، ایمنی، بهداشتی، زیست محیطی و اقتصادی باید با استاندارد ملی و یا استاندارد های معتبر و ضوابط فنی مورد قبول سازمان منطبق باشد.
- صادرات فراورده های مشمول اجرای استاندارد اجباری منوط به صدور گواهی انطباق بر اساس استاندارد تعیین شده توسط کشور هدف یا استاندارد های بین المللی مورد قبول طرفین و یا مشخصات فنی اظهار شده توسط مراجع قانونی و یا ذیصلاح کشور هدف و یا صدور گواهی انطباق توسط سازمان ملی ایران و رعایت سایر قوانین خواهد بود.
- کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی ذیربط میتوانند جهت کسب اطلاع بیشتر در مرکز به سازمان ملی استاندارد و در استان ها به ادارات کل استاندارد مراجعه نمایند .